De gezichten onder de helmen | HelmetPlus

HelmetPlus, intelligent en stijlvol beschermd!

Er bestaan vandaag heel wat fietshelmen met knappe looks. HelmetPlus koppelt een aantrekkelijk design aan heel wat extra functies. Behalve het hoofd beschermen tegen schokken en valpartijen, bieden onze helmen veel extra comfort en veiligheid. Bovendien zien ze er zeer mooi uit. Kortom, de looks én de brains in één coole helm!

Sporthelmen met een plus-factor

Wij ontwerpen, produceren en verkopen sporthelmen voor fietsers en motorrijders die in de eerste plaats beschermen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Want veiligheid is natuurlijk een absolute must op de fiets, de mountainbike, de e-bike, de speedelec en de motor. Daarnaast zijn onze helmen zeer stijlvol en comfortabel én bieden ze extra veiligheid dankzij de integratie van intelligente technologie.

De helmen van HelmetPlus beschikken over:

  • high power led-verlichting, richtingaanwijzers en remindicatoren
  • vlotte communicatie met je medesporters via bluetooth-verbinding
  • snel en draadloos laden
  • SOS-melding bij noodgevallen
  • H+ strap lock
  • H+ ventilatietechnologie

Uniek in de sector

Naast onze sporthelmen is het business- en verkoopmodel van HelmetPlus uniek voor de sector. We trekken resoluut de kaart van online verkoop in combinatie met een aantal streng geselecteerde ambassadeur-speciaalzaken waar je onze helmen kan passen, uitproberen en in het echt ervaren. Ook onze dienst naverkoop is ongezien. Bij HelmetPlus vinden we dat een helm levenslang zorg en aandacht verdient. Bij ons kan je rekenen op een uiterst persoonlijke dienstverlening zodat je stijlvol, comfortabel en veilig op pad kan met je sporthelm.

"Een helm verdient levenslang zorg en aandacht, ook na verkoop."

Innovatieve hoofdbescherming met veel toegevoegde waarde

Bart Vanhaverbeke, al jaren een gepassioneerd zeiler, miste in zijn sport een betrouwbare helm die enerzijds zorgt voor veiligheid aan boord en anderzijds vlotte communicatie met medezeilers mogelijk maakt. Deze combinatie is ook cruciaal bij veel andere sporten zoals fietsen, motorrijden, skiën, steppen… Bart betrok zijn broer Frits Vanhaverbeke bij zijn innovatieve idee en ook hun zakenpartner Jean-Yves Lucas was er meteen voor gewonnen. Zo was HelmetPlus geboren.

Voor onze sporthelmen werken we samen met prominente partners en experts over de hele wereld. We streven voortdurend naar vernieuwing en verbetering zodat we een koploper kunnen zijn én blijven op de Europese markt. We bouwen onze eigen merknaam HelmetPlus verder uit en personaliseren ook sporthelmen voor derden.

Bart Vanhaverbeke

Ondernemer en oprichter van M.Ex.T. nv.

Frits Vanhaverbeke

International Business Developer

Waarom kiezen voor een helm van HelmetPlus?

Of je nu je fiets, step, inline skates of speedelec gebruikt om naar het werk of school te rijden, om er in je vrije tijd op uit te trekken of om avontuurlijke fietstochten mee te doen: de helmen van HelmetPlus bieden je alles wat je nodig hebt in elke omgeving. Ze zijn top op vlak van veiligheid en beschikken over de looks én de brains die je verwacht. Ze passen bovendien als gegoten!

HelmetPlus, always ahead!