retourneren | HelmetPlus

Retourzendingen


Alle geretourneerde goederen moeten ongebruikt, in de originele verpakking en geschikt voor wederverkoop worden teruggestuurd samen met het retourformulier dat je  tot 14 dagen na je aankoop kan terugvinden  op je "Mijn Account" pagina.


Annuleringstermijn

Klanten hebben het recht om elke online bestelling van voorraadartikelen te annuleren tot 14 dagen na de dag waarop de goederen zijn geleverd. De annulering dient schrifelijk, per brief op per e-mail te geschieden. De klant is verantwoordelijk voor het terugzenden van de goederen naar HelmetPlus NV op eigen kosten. HelmetPlus NV vergoedt alleen de goederen, exclusief de eventuele verzendingskosten van de bestelling, binnen de 30 dagen na annulering. De goederen moeten ongebruikt, in de originele verpakking en geschikt voor wederverkoop worden geretourneerd binnen 14 dagen na de annulering. 


Retourbeleid.

Alle geretourneerde goederen moeten vergezeld zijn van het retourformulier dat kan worden gedownload door je tot 14 dagen na je aankoop kan terugvinden op je "Mijn Account" pagina. HelmetPlus NV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het betalen van de kosten van het retourneren van goederen aan HelmetPlus NV.  De kosten voor het terugzenden van goederen naar HelmetPlus NV zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Wij adviseren dan ook dat een bewijs van verzending verkregen wordt omdat wij niet verantwoordelijk zijn voor artikelen die verloren zijn gegaan tijdens het transport. Alle goederen kunnen aan ons geretourneerd worden voor omruiling of terugbetaling als ze voldoen aan bovenstaande criteria 14 dagen na ontvangst van deze. Geretourneerde goederen worden geïnspecteerd in onze afdeling 'Retourzendingen en vervangingen'. Ruilen of terugbetalingen worden binnen de 14 werkdagen na ontvangst van de goederen uitgevoerd.

Vervangende goederen zijn afhankelijk van hun beschikbaarheid. 

Let op, goederen die als trofee, award of prijs zijn ontvangen mogen alleen worden ingewisseld voor een andere maat van hetzelfde artikel.


Klachtenprocedure:

Alle klachten moeten gericht worden aan:    HelmetPlus NV , Waterputdreef 11A,   8020 Hertsberge, België

U kunt ook een e-mail sturen door hier  te  klikken, of telefonisch op +32.(0)50.960.409.