Helmetplus wordt               HPlus | HelmetPlus

Helmetplus wordt               HPlus

Helmetplus wordt HPlus

Onder de noemer van HelmetPlus hebben we de afgelopen jaren unieke en innovatieve helmen op de markt gebracht in de Benelux en Frankrijk. Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 400 actieve dealers, hebben we niet alleen een sterke professionele relatie met onze verdelers, maar ook een nauwe band met onze eindklanten. Dit stelt ons in staat om waardevolle feedback te ontvangen over het gebruik van onze producten en de behoefte aan nieuwe producten.

Een van deze nieuwe producten is ons rotatie impact systeem genaamd Shield-X. Bij een valpartij zorgt dit systeem voor aanzienlijke vermindering van hersenletsel. Daarnaast hebben we een winterkit ontwikkeld voor zowel de Phenix als de Atlas helmen, waarmee fietsers warm blijven tijdens koude dagen. Voor de snelheidsduivels onder ons hebben we ook nog eens onze wind deflector genaamd Notos, die het oorruis tijdens het rijden vermindert.

Deze kleine accessoires maken al een groot verschil, maar daar houdt het niet op. Ons assortiment is inmiddels uitgebreid met design fietsjassen met geïntegreerde beschermingspads en handschoenen, die zorgen voor optimale veiligheid en comfort tijdens het fietsen.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn we nu ook actief op de B2B-markt met high-end  electrische en intiligente  fietsen, inclusief bijbehorende dienstverlening. We zijn constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod, om zo aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Met al deze ontwikkelingen is de naam HelmetPlus niet langer representatief voor wie we zijn en wat we doen. Daarom hebben we besloten om vanaf 1  januari 2024 verder te gaan onder de merknaam HPlus. Onder deze merknaam zullen verschillende subgroepen worden gevormd, zoals HPlus Helmets, HPlus Fashion, HPlus Bikes, enzovoort.

Om ons nieuwe imago nog duidelijker naar voren te laten komen, zullen we ook een nieuwe website lanceren. Dit stelt ons in staat om onze communicatie, diensten en producten op een nog betere manier aan  allen over te brengen.

We kijken er enorm naar uit om met HPlus nieuwe hoogten te bereiken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Samen streven we naar veiligheid, comfort en innovatie op het gebied van fietshelmen en andere accessoires.