Kom ons bezoeken op Velofollies | HelmetPlus

Kom ons bezoeken op Velofollies

HELMEN

HPlus, een toonaangevend merk op het gebied van fietshelmen, heeft onlangs enkele nieuwe helmen gepresenteerd tijdens de beurs Velofolies. Deze helmen zijn niet alleen slim en stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. 

Wat deze nieuwe helmen echt onderscheidt, is de nadruk die HPlus legt op het concept van de helm als een centrale hub tussen de fietser, zijn smartphone en de fietscontroller. Met geïntegreerde technologieën kunnen fietsers nu gemakkelijk hun smartphone bedienen zonder deze uit hun zak te halen. Dit biedt niet alleen extra veiligheid, maar ook meer gemak tijdens het fietsen.

Het design van deze helmen is zorgvuldig ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedere fietser een geschikte optie is.

Als je op zoek bent naar een innovatieve en hoogwaardige fietshelm die jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt, dan moet je zeker de nieuwe helmen van HPlus bekijken. Ze bieden niet alleen bescherming voor jouw hoofd, maar ook slimme functies die jouw rit veiliger en plezieriger maken.

Bezoek de website of ga langs bij een HPlus dealer om meer te weten te komen over deze spannende nieuwe producten.

KLEDIJ

Beschermende kledij is een essentieel onderdeel van de outfit van een fietser die zijn aluminium ros gebruikt voor woon-werkverkeer. Niet alleen beschermt het tegen regen en wind, maar het kan ook levensreddend zijn bij valpartijen of erger. Gelukkig is deze lijn van beschermende fietskledij nu nog beter geworden.

Met de nieuwste technologieën en materialen biedt beschermende fietskledij optimale veiligheid en comfort.
Denk aan ademende en waterdichte stoffen die je droog houden tijdens regenbuien, maar ook aan geïntegreerde reflecterende elementen voor maximale zichtbaarheid in het verkeer.

Naast de kleding is het dragen van geschikte handschoenen ook belangrijk voor elke fietser, ongeacht het seizoen. In de winter bieden thermische handschoenen warmte en isolatie, terwijl in de zomer lichtgewicht handschoenen zorgen voor grip en bescherming tegen schuren.

Kortom, investeren in beschermende fietskledij en bijbehorende handschoenen is een verstandige keuze voor elke fietser die dagelijks op zijn fiets stapt. Het draagt niet alleen bij aan comfortabelere ritten, maar bovenal aan je veiligheid op de weg.

SMART BIKE

Eenvoud Creeërt Veiligheid: De Perfecte Integratie van Fietscomputer, Display, GSM en Helm

Veiligheid staat voorop bij het rijden op een fiets. En wat is er veiliger dan een feilloze integratie tussen je fietscomputer, display, GSM en helm? Met deze geavanceerde technologie blijf je te allen tijde visueel en auditief geïnformeerd en behoud je de volledige controle over je voertuig.

Niet alleen krijg je ritinformatie op het display, maar ook GPS-navigatie, muziek en zelfs telefoongesprekken worden zowel via het display als de helm weergegeven. Dit betekent dat je nooit meer je ogen van de weg hoeft te halen of je handen van het stuur om veiligheidsredenen.

De aansturing van al deze functies gebeurt eenvoudig met een controler op het stuur. Dit maakt het gebruik intuïtief en gemakkelijk, zodat je je kunt concentreren op waar het echt om gaat: genieten van je fietstocht zonder afleiding.

Met deze perfecte integratie hoef je niet langer te kiezen tussen veiligheid en gemak. Je hebt alles binnen handbereik zonder concessies te doen aan jouw welzijn. Eenvoud creëert veiligheid - en dat is precies wat deze innovatieve technologie biedt.


Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor deze geavanceerde integratie en ervaar de ultieme veiligheid tijdens al jouw fietstochten!