Nieuw assortiment handschoenen | HelmetPlus

Nieuw assortiment handschoenen

Wij hebben geweldig nieuws voor jullie! Hplus, gekend op het gebied van hoogwaardige producten en diensten, introduceert haar nieuwe assortiment winterhandschoenen. En om dit te vieren, bieden wij een speciale actie aan waar jij als dealer centraal staat!

Hoogwaardige kwaliteit en ultieme bescherming

Hplus staat bekend om haar compromisloze benadering van kwaliteit en functionaliteit. Onze nieuwe winterhandschoenen zijn geen uitzondering. Ze zijn ontworpen met de modernste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat je klanten de best mogelijke bescherming krijgen tijdens de koude wintermaanden.

De handschoenen zijn gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, zodat ze bestand zijn tegen regen, sneeuw en wind. Ze bieden ook uitstekende isolatie om de handen warm te houden in zelfs de meest barre weersomstandigheden.

Ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort

Bij Hplus begrijpen we dat comfort net zo belangrijk is als bescherming. Daarom hebben we gezorgd voor een ergonomisch ontwerp van onze winterhandschoenen. Ze passen perfect om de handen en bieden maximale bewegingsvrijheid zonder in te leveren op warmte of grip.

Bovendien zijn onze handschoenen voorzien van verstelbare klittenbandsluitingen om een ​​optimale pasvorm te garanderen. Dit betekent dat jouw klanten de handschoenen naar wens kunnen aanpassen, zodat ze comfortabel en goed passend zijn.

Stijlvolle en trendy designs

Bij Hplus begrijpen we ook het belang van stijl. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze winterhandschoenen niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en trendy. Ons assortiment omvat verschillende kleuren en patronen die passen bij elke persoonlijke stijl.

Of jouw klanten nu op zoek zijn naar een klassiek ontwerp of iets meer gedurfd, wij hebben de perfecte handschoenen voor hen. Met ons assortiment kunnen zij niet alleen hun handen beschermen tegen de kou, maar er ook nog eens geweldig uitzien!


Speciale actie exclusief voor dealers

En nu komt het beste gedeelte! Als dealer van Hplus profiteer je van een speciale actie op ons nieuwe assortiment winterhandschoenen. Bij elke aankoop van winterhandschoenen uit neopreen of softshell krijgen jullie dezelfde hoeveelheid handschoenen ‘Mid season’ (GXW, GXM, GZW en GZM) aan de helft van jullie normale aankoop prijs.

Dit is jouw kans om jouw klanten te verrassen met de beste kwaliteit winterhandschoenen tegen een speciale prijs, want inderdaad wij communiceren dit via alle mogelijke media. Zorg ervoor dat je deze kans niet mist!

Hoe kun je profiteren van deze speciale actie?

We raden je aan om snel actie te ondernemen, want deze speciale actie is slechts tijdelijk geldig. Mis deze kans niet om jouw klanten de beste winterhandschoenen aan te bieden tegen een geweldige prijs!

Als dealer van Hplus ben jij essentieel voor ons succes en we waarderen jouw voortdurende steun. Wij geloven dat dit nieuwe assortiment winterhandschoenen een geweldige toevoeging zal zijn aan jouw winkelaanbod en dat het zowel jou als jouw klanten enthousiast zal maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van deze speciale actie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen warm, beschermd en stijlvol de winter doorkomt!